Vores samarbejdspartnere

Frirummet er et initiativ skabt af de frie skoler i fællesskab: Efterskoleforeningen, Folkehøjskolernes Forening og Dansk Friskoleforening.

Frirummet er en ny debatform, som søger initiativer for det fælles bedste.

Frirummet støttes af TrygFonden.

Via DGI har skolen mulighed for at blive certificeret DGI Profilskole.

Certificeringen er for skoler med særligt fokus på idræt, leg og bevægelse.

Folkekirkens Nødhjælp og Dansk Friskoleforening samarbejder om projektet "Friskolebørn hjælper børn i Afrika" sammen med Danmarks Kirkelige Mediecenter.

Deutschen Schul- und Sprachvereins für Nordschleswig (DSSV)

Danmarks Kirkelige Mediecenter og Dansk Friskoleforening samarbejder om projektet "Friskolebørn hjælper børn i Afrika" sammen med Folkekirkens Nødhjælp.