fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing
Persondatamappe - indholdsfortegnelse og skabeloner (word-fil) (opdat. juli 2018)
Oplysningspligt og samtykke (skabeloner)
Databehandleraftale - skabelon og vejledning
Vejledning om persondata (skoleforeningernes)
Oversigt: Hvor længe må man opbevare personoplysninger
Datatilsynets tekst om sletning af personoplysninger
Skolens analyse af persondatastrøm
Love og regler på området

Se webinar om persondata (opdateringskursus)

Her får du en gennemgang af:

  • hvornår man må anvende personoplysninger
  • hvor længe de skal opbevares 
  • hvilke krav, der stilles til opbevaring af data
  • en gennemgang af de værktøjer, som skolen kan bruge til arbejdet

Oplægsholder er Dzenana Causevic, juridisk konsulent i Friskolernes Hus.

Optaget 23. april 2018.
(Varighed: 1:42 min.)

Slides fra 'Persondata- opdateringskursus' pil
Tilbage til Administration og ledelse pil Tilbage til værktøjer pil

 

Her finder du gældende regler og svar på en række gængse spørgsmål vedr. opbevaring, deling og sletning af dokumenter.

Har du spørgsmål til området, kan du kontakte juridisk konsulent i Friskolernes Hus,
Dzenana Causevic.

info
Kontakt os
Ring til Friskolernes Hus
62 61 30 13
Dzenana Causevic
Skriv til mig
dc(at)friskolerne.dk

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!




Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - df(at)friskoler.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12