Forældrekreds og bestyrelse kan i fællesskab beslutte, at tilsynet med undervisningen føres ved selvevaluering.

De frie skoleforeninger kan indstille evalueringsmodeller til godkendelse i Undervisningsministeriet. Ministeriet offentliggør de godkendte evalueringsmodeller på hjemmesiden.

Hvis skolen vælger selvevaluering, skal dette fremgå af hjemmesiden, ligesom resultaterne af selvevalueringen og opfølgningsplaner skal være synlige på skolens hjemmeside.

Dansk Friskoleforenings Selvevalueringsmodel
Tilbage til Undervisning, elever og tilsyn pil Tilbage til værktøjer pil
Ring til Friskolernes Hus
Ole Carl Petersen