Det koster et medlemsskab

Det er styrelsen, som optager skoler eller enkeltmedlemmer, der ansøger om at tegne et medlemsskab.

Optagelsespapirer kan fås ved at kontakte Friskolernes Hus - 6261 3013 eller df(at)friskoler.dk - eller du kan downloade skemaet her (pdf).

• FRISKOLERNEs priser og kontingentstruktur

2019:

Grundbeløb pr. skole4000 kr.
    MedlemsmagasinkontingentAntal elever0-100101-200201-300301-400401+
      4100 kr.5120 kr.6150 kr. 7170 kr.8200 kr.

Herudover:

Elevkontingent under 220 elever:218 kr. pr. elev
    Elevkontingent over 220 elever:90 kr. pr. elev
    Kampagnebidrag*: 5 kr. pr. elev

*FRISKOLERNE har siden 2014 opkrævet et årligt kampagnebidrag pr. elev, der skal sikre, at foreningen er rustet til at iværksætte diverse kampagner/indsatser og dermed kunne replicere på de løbende dagsordener angående uddannelse.

• Kontingent for vuggestue/børnehave

FRISKOLERNE yder rådgivning til friskoler, der har egen børnehave og/eller vuggestue.

Friskoler med egen børnehave/vuggestue betaler et kontingent, som er fastsat til 218 kr. pr. barn pr. år. Dette opkræves sammen med kontingentet til friskolen.

Ring til Friskolernes Hus, hvis du ønsker flere oplysninger - 62613013 eller df(at)friskoler.dk

• Serviceabonnement

Ikke for skoler..., primært henvendt til revisorer og lign.

Et serviceabonnement koster i øjeblikket 2.490 kr. årligt og omfatter følgende:

1. Foreningen sender løbende information om:

• Indbydelser til instruktionsmøder og arrangementer.
      • Foreningens årsberetning og lignende udgivelser.
      • Magasinet Friskolen.

2. Ret til på samme vilkår som foreningens medlemmer at deltage i alle foreningens arrangementer og møder.

3. Ret til på samme vilkår som foreningens medlemsskoler at benytte foreningens konsulenter i spørgsmål vedrørende lovgivning, løn- og ansættelsesvilkår, økonomi- og byggesager m.v. Konsulenterne kan kontaktes telefonisk og skriftligt. Foreningens i alt tre nyhedsbreve udsendes elektronisk, og kræver jeres tilmelding.

Kursustilbud opdateres løbende her på hjemmesiden.

Abonnementet giver ikke ordinært medlemskab og stemmeret i foreningen.

Opkrævning for kalenderåret fremsendes i april.

• Enkeltmedlemsskab

Kontingentet koster 160 kr. årligt og omfatter følgende:

1. Ret til på samme vilkår som foreningens øvrige medlemmer at deltage i alle foreningens arrangementer og møder.

2. Fremsendelse af årsberetning samt indbydelse til foreningens landsmøde.

Nederst på hjemmesiden er det muligt at tilmelde sig foreningens nyhedsbreve SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt samt div. nyhedsagenter - så som: "Magasinet Friskolen", "kurser og arrangementer", "presse og politik" osv.

Styrelsen optager enkeltmedlemmer.

Opkrævning for kalenderåret fremsendes i april.

Gør en forskel som enkeltmedlem

Som enkeltmedlem er du med til at støtte op om de frie skoler i Danmark.

Samtidig får du adgang til møder og arrangementer - inkl. det årlige landsmøde med generalforsamling.
Har du spørgsmål til kontingent og priser?
Kontakt Anne Simonsen
Anne Simonsen