Fundamentet - Levende samtaler om folkets skole

FUNDAMENTET - Levende samtaler om folkets skole

FUNDAMENTET bringer dig podcasts om den danske grundskole, og er et samarbejde mellem FRISKOLERNE og Fund Friskole.

"Ha´en god dag!"
10 år i træk sender vi vores børn afsted til en institution, som har en massiv indflydelse på vores kæres udvikling, trivsel og dannelse - Danmarks grundskole. I denne podcast diskuterer vi emner, som er direkte brugbare for forældre med børn i én af landets 1800 grundskoler (både fri-, privat og folkeskoler).

Hver podcast har relevante faglige gæster, som styres af vores to værter, Heidi Lykke Schultz og Per Ølholm.

PODCASTS:

8. oktober 2019

"Der er mange elementer i finanslovsforhandlingerne og ét af de områder, der omhandler friskolerne kan kort karakteriseres som koblingsbidraget.
Men hvad er det, og hvilken betydning vil en nedsættelse af koblingsbidraget have for det frie skolevalg i Danmark?

Hør med, når skolens formand Heidi Lykke har samtale med skoleleder Michael Thagaard og formanden for FRISKOLERNE Peter Bendix.

Lyt med her!

Sådan lytter du med!
Du lytter til FUNDAMENTET helt gratis enten direkte fra siden her, via Soundcloud - eller der, hvor du plejer at lytte til podcast.
Hent i AppStore          Hent i Google Play          Hent i iTunes

FUNDAMENTET er et samarbejde mellem FRISKOLERNE og Fund Friskole, der sætter fokus på vigtige emner i debatten om grundskolen, både frie- og folkeskoler.

Ring til Friskolernes Hus
Per Ølholm