fjern søgeboks
Forskellighedernes fællesskab
kids playing

Kampagnematerialer

Facebook_banner_uden_dato.jpeg

Lokalt forankret

Åben Skole er lokalt forankret. Derfor er det vigtigt, at skolens naboer, forældre, kommunens borgere og lokale presse ved, at I holder åbent hus. 

Det er også en god idé, at I på selve dagen sørger for, at der er hængt plakater op på skolen med vigtige udsagn eller lignende. 

I kan finde inspiration ved at læse vores kampagnemanual og hente de gratis kampagnematerialer herunder til brug for skolens kommunikation med forældre, naboskoler, lokale medier, gæster m.v.

Dansk Friskoleforening lægger op til, at indholdet for dagen, PR og medieomtale primært foregår lokalt.

Der er ingen tilmelding til Åben Skole-dagen, men vi håber at høre fra skoler, der har noget særligt på programmet. Skriv derfor meget gerne om jeres planer for jeres Åben Skole-dag på Åben Skoles facebookside: www.facebook.com.

Åben Skole kampagnematerialer

Herunder finder I gratis kampagnematerialer, der kan hjælpe jer med at gøre opmærksom på jeres Åben Skole-arrangement.

Her finder I webbannere, pressemeddelelser, breve til forældre og naboskoler m.v. De fleste lokale medier vil gerne skrive om lokale initiativer, så det er en god idé at tage kontakt - gerne sammen med en naboskole - og fortælle, hvad I har på programmet, og hvorfor I gerne vil invitere inden for på jeres skole. 

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Friskoleforening udgiver hver anden uge nyhedsbrevet SkoleNyt.

SkoleNyt holder dig opdateret om regler, rådgivning samt nyt fra det uddannelsespolitiske område. Ved at tilmelde dig SkoleNyt accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig SkoleNyt hver anden uge.

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!


Hele skolens forening!

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

Dansk Friskoleforening

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - df(at)friskoler.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12