fjern søgeboks

ÅBEN SKOLE 2017 - landsdækkende åbent-hus-dag

Husk ÅBEN SKOLE i skoleårets planlægning. Det foregår altid første torsdag i november.
Af: Maren Skotte, Friskolernes Hus
Kategori
Presse & politik
08.05.17

Igen i år er der landsdækkende åbent-hus-dag for alle skoler i Danmark - friskoler som folkeskoler. Det foregår altid den første torsdag i november. I år er der ÅBEN SKOLE den 2. november.

Tidsrummet planlægges lokalt, men mange skoler holder åbent fra 15.00 – 18.00, fordi det giver gæsterne gode chancer for at kigge forbi. 

Formålet er fortsat at åbne dørene til landets skoler, så alle kan få et indtryk af mangfoldigheden i den danske grundskole. Ikke to skoler er ens. Det vil vi gerne understrege med ÅBEN SKOLE. <link https: vimeo.com external-link-new-window internal-link>Se en lille video, der forklarer, hvad Åben Skole er!

Dansk Friskoleforening lægger op til, at indholdet for dagen, PR og medieomtale primært foregår lokalt. Vi sørger for, at der vil være opdaterede kampagnematerialer til rådighed fra august 2017 - ligesom vi vanen tro også vil arbejde for national mediedækning. 

Link til ÅBEN SKOLE logo - <link file:1970 download internal-link>facebookcover eller <link file:1971 download internal-link>webbanner (150x150)

Tag ÅBEN SKOLE med i skolens planlægning allerede nu, så vi sikrer os, at der igen i år er mange skoler landet over, der lukker dørene op. 

For yderligere informationer: Maren Skotte, Friskolernes Hus, <link>maren@friskoler.dk, 20498503. 

Husk også at »synes godt om« ÅBEN SKOLEs facebookside: https://www.facebook.com/aabenskole/

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12