fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Betaler I for meget for jeres leasede kopimaskine?

Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
08.11.17

Alt for ofte hører man om eksempler på, at kopimaskinemarkedet for leje- og leasing aftaler er uigennemskueligt og kunderne er usikre på om de bliver snydt.

En dom i Højesteret den 27. september viser at der er kunder som bliver snydt, og der er grund til at se sine aftaler igennem.

I den afsagte dom bliver leasing-tageren snydt for værdien af sin gamle kopimaskine. En leasing aftaler løber over en længere periode – ofte ca. 5 år – men i løbet af perioden kan skolen blive fristet til at indgå aftale om en ny kopimaskine. Den nye maskine ankommer og den gamle bliver taget retur. Men restgælden i den gamle maskine er skrevet ind i aftalen om den nye maskine.

Imidlertid sker det ofte, at den gamle bliver solgt videre – uden at skolen får det at vide og således at kopimaskineleverandøren stopper gevinsten ved salget i egen lomme, selvom skolen er blevet pålagt restgælden i maskinen. I Højesterets dom slås det fast, at skolen i sådanne tilfælde skal have godskrevet det den gamle maskine bliver solgt til.

Læs mere om dommen her.

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!




Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12