Boligbidrag for tjeneste- og lejeboliger reguleres pr. 1. august 2018

Boligbidraget forhøjes forhøjes med 1,2 % pr. 1. august 2018. Relevant for skoler, der udlejer bolig eller stiller tjenestebolig til rådighed for medarbejdere.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
18.04.18

Skoler, der udlejer bolig eller stiller tjenestebolig til rådighed for medarbejdere, skal være opmærksomme på, at satserne for boligbidraget forhøjes med 1,2 % pr. 1. august 2018.

Brugerne af boligerne skal have meddelelse om reguleringen inden 1. maj 2018. Det fremgår af et cirkulære fra Moderniseringsstyrelsen af 4. april.

Satsen for levering af opvarmning og varmt vand sættes ned pr. 1 april 2018 til 169 kr. pr. kvm. på baggrund af, at der er konstateret et fald i fjernvarmeindekset fra december 2016 til december 2017.

Cirkulære om boligbidrag

Cirkulære om sats for boligopvarmning