DM i Skills 2018 afholdes i Herning den 18.-20. januar

Skills Denmark arrangerer DM i Skills, de årlige Danmarksmesterskaber for erhvervsuddannelser, og arbejder for at fremme erhvervsuddannelsernes image.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
13.09.17

Den 18. til 20. januar 2018 afholdes DM i Skills i MCH Herning. Skills øger blandt andet elevernes viden om erhvervsuddannelserne.

Se program for eventen

Hvis du er lærer, kan du finde materialet Fang erhvervsuddannelserne samt det undervisningsmateriale, som er lavet til brug i faget “Uddannelse og Job”.

Der er GRATIS ADGANG for alle besøgende.

Læs mere om Skills Denmark