Forholdsregler mod smitsomme sygdomme i skoler

Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
22.02.18

Bekendtgørelsen om forholdsregler mod smitsomme sygdomme i skoler og daginstitutioner for børn og unge er udsendt i en ajourført udgave der trådte i kraft 2. februar i år.

Bekendtgørelsen giver anvisninger på, hvordan en skole skal forholde sig for hindre spredning af alment farlige sygdomme og visse smitsomme sygdomme.

Læs bekendtgørelsen

Se loven med liste A og liste B over de farlige/smitsomme sygdomme som bekendtgørelsen omtaler.