Forslag til finanslov for 2019 kommer torsdag

Finansministeriet har oplyst, at forslaget til finanslov for 2019 offentliggøres torsdag den 30. august.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Presse og politik , Pædagogik og skoleliv
29.08.18

Undervisningsministeriet har, blandt andre, indkaldt Dansk Friskoleforening til orienteringsmøde samme dag.

SkoleNyt/Friskolernes Hus regner med at udsende information om forslagets tilskudstakster til frie grundskoler og til private gymnasier i løbet af torsdag eftermiddag. Sidstnævnte er relevant for steinerskoler med prøvefrit hf-tilbud.

Formentlig fredag vil der blive udsendt regneark, som kan bruges til at beregne skøn over tilskuddet for 2019 på grundlag af finanslovsforslaget.