Har du tilmeldt dig efterårets administrative kurser?

Selvom ferien snart banker ferien på skolens dør, er der god grund til lige at tjekke Dansk Friskoleforenings kursuskalender. Fx. er der lige nu tilmelding til Skolens administration 1+2.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Kurser og arrangementer
20.06.18

Skolens administration - Modul 1 og 2, er et kursus, der henvender sig til såvel nye som andre, der ønsker at blive opdateret på området.

Kom på et intensivt kursus, der giver dig en grundig gennemgang af skoleårets gang i skoleadministrationen.

På kurset kommer du omkring:

• Administrationskalender
  • Løn til alt skolens personale
  • Fordelingssekretariatet, Eunomia, tilskud mv.
  • Undervisningsministeriet, tilskudsberettigede elever + 5. september

Kurset er et to-dages kursus, hvor der veksles imellem undervisning og opgaver.
Der vil være rig mulighed for at netværke, og tale med andre der sidder med samme udfordringer som dig.

Læs mere om indholdet på Skolens administration 1+2, der er de to første af i alt 4 administrative moduler fra Friskolernes Hus.

Øvrige administrative kurser i efteråret 2018:
Inspirationskursus for friskolesekretærer
Budgetworkshop - for ikke-øvede
Budgetworkshop - kun for øvede
Skolens administration 3+4

Har du spørgmål til kursernes indhold eller andet, er du velkommen til at kontakte os i Friskolernes Hus.