fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Hvilke dokumenter skal skolen gemme – og hvor længe?

Bliv opdateret på gældende regler og få svar på en række gængse spørgsmål vedr. opbevaring, deling og sletning af dokumenter.
Af: Dzenana Causevic, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
13.01.17

Hvilke dokumenter skal skolen gemme, og hvor lang tid, afhænger af hvilket dokument der er tale om.

På siden 'Personoplysninger' finder du gældende regler og svar på en række gængse spørgsmål vedr. opbevaring, deling og sletning af dokumenter.

Persondatalovgivningen er under konstant udvikling, og opdateres ofte. Fx. er der vedtaget en ny persondataforordning, der træder i kraft i 2018. Så snart Justitsministeriet er færdig med lovmaterialet vil du kunne finde mere om den på www.friskoler.dk 

 

Har du yderligere spørgsmål til området, så skriv til juridiske konsulent i Friskolernes Hus, Dzenana Causevic på dc(at)friskoler.dk

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12