fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

International konference med fokus på fællesskab

Den 11. oktober 2018 inviterer Dansk Friskoleforening, Højskolerne, Efterskolerne og Den frie Lærerskole til en international konference med fokus på skoler som demokratiske institutioner.
Af: Maren Skotte, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Presse og politik , Kurser og arrangementer
14.08.18

Hvad vil det sige at arbejde for det fælles bedste? Hvad indebærer det at udvikle en følelse af indbyrdes afhængighed og en fælles fremtid, og hvori består kraften i ”at høre til”?

Fra det lokale til det globale
Konferencen »The power of belonging« fokuserer på dét at forstå sig selv i en bredere sammenhæng – fra det lokale til det globale perspektiv. Uden en klar følelse af tilhørsforhold er det svært at dyrke troen på almindeligt accepterede fælles værdier og mål.

Hvordan kan vi hjælpe unge mennesker med at navigere i en verden præget af kompleksitet og opdeling på en måde, der giver dem mulighed for at bevare troen på sig selv og bidrage i en bredere sammenhæng?

Tilmeld jer nu!
Der vil være rig mulighed for at skabe netværk i både ind- og udland i forbindelse med konferencen, som trækker deltagere fra en lang række lande.

Konferencen foregår den 11. oktober 2018 på Den frie Lærerskole i Ollerup.

Tilmelding HER 

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12