Klar til at søge kompetencemidler?

Den 4. september åbner Den Statslige Kompetencefond for ansøgninger om støtte til kompetenceudvikling for ansatte under en statslig overenskomst.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
13.08.19

Det vil sige lærere, børnehaveklasseledere og ledere. Som omtalt i SkoleNyt den 22. maj er der tale om en ny procedure for, hvordan skolerne kan søge af få del i de 172 mio. kroner, som overenskomstparterne har afsat til formålet.

For at få del i midlerne er det blandt andet en forudsætning, at skolen bidrager økonomisk, fx med betalt arbejdstid og andet. Derfor skal skolens ledelse og medarbejdere have drøftet, hvilke kurser og efteruddannelser, der skal satses på.

Der kan søges støtte til uddannelses- og kursusgebyr, materialer, transport og ophol, men ikke til vikarudgifter. Højeste beløb, der kan søges, er 25.000 kr. pr. ansøger pr. år.

Læs mere HER.