Konference om den styrkede pædagogiske læreplan på dagtilbudsområdet

Som omtalt i sidste nyhedsbrev er der nu fremsat udkast vedrørende de styrkede pædagogiske læreplaner. Reglerne forventes at træde i kraft den 1. juli 2018.
Af: Ole Carl Petersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Kurser og arrangementer
30.05.18

Konferencer om læreplaner
Børne- og Socialministeriet afvikler i den forbindelse to konferencer om læreplanerne, hvor målet er at formidle indhold og inspirere til arbejdet med læringsmiljøer i dagtilbud.

Den sidste af de to landskonferencer afholdes den 8. juni i Odense, og seneste tilmeldingsfrist er den 1. juni.

Yderligere information og tilmelding via dette link.