fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Livetransmission fra Afrika til din morgensamling

Nedtælling til live-indvielse af Tamalas brønd på torsdag den 26. januar kl. 08.00.
Af: Maren Skotte, Friskolernes Hus
Kategori Presse og politik
24.01.17

Frem til sommerferien 2017 har Dansk Friskoleforening sammen med Folkekirkens Nødhjælp og Danmarks Kirkelige Mediecenter sat sig for at samle penge ind til vandbrønde i det østlige Afrika, som er hårdt plaget af forurenede vandkilder kombineret med tørke. For få tusind kroner kan lokale samarbejdspartnere bygge solide vandbrønde, som gør en kæmpe forskel.

Vis indvielsen til morgensamlingen torsdag
Torsdag morgen - den 26. januar kan du via Dansk Friskoleforenings facebookside se »live-transmissionen« af indvielsen af Tamalas brønd. 

Det nytter!
I friskoleverdenen er vi vant til at samle penge ind, og der er god brug for midlerne til at lave den bedste skole for eleverne. Men, det er også vigtigt at kigge ud i verden og lære eleverne, at vi er født ind i en priviligeret verden, som ikke er alle forundt. 

På Kolding Friskole, Druestrup Friskole og Den frie Hestehaveskole har de netop afsluttet indsamlinger med skolens elever som medarrangør. Det gav et flot overskud på 30.000 kr. Lærerne beretter om elever, der har løftet i flok og er blevet klogere på fattigdomscirkler, nødhjælpspolitik og livet for børn i udviklingslandene.

Din skole kan også være med
Læs mere og tilmeld jer indsamlingen her. Her finder du også grydeklart materiale til fri afbenyttelse. 

Kampagnen bruger Sigurd Barrett og tøjfigurerne Topper og Snapper til at fortælle historien om vandmangel. De kendte figurer gør formidlingen let.

 

Kontakt
Maren Skotte, Friskolernes HUs

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12