fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Løn og priser forventes at stige 2,9% fra 2017 til 2018

Der kan forventes en samlet stigning i det generelle løn- og prisindeks fra 2017 til 2018 på 2,9 %.
Af: Peter Højgaard Petersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
16.08.17

Staten har som grundlag for udarbejdelsen af finanslovforslaget for 2018, foretaget en opdatering af forventningerne til løn- og prisstigninger i det kommende år. Opdateringen, som blev offentliggjort i juni måned, viser at man forventer en samlet stigning i det generelle løn- og prisindeks fra 2017 til 2018 på 2,9 %.

 

Det skal understreges, at der er tale om Finansministeriet skøn – det er naturligvis en god ide at indtænke det, når man arbejder med budgetterne for de kommende år. Men det er også værd at huske, at vi tidligere har oplevet at tallet er blevet justeret midt i finansåret, med den konsekvens at skolernes tilskud er blevet beskåret ved en såkaldt dispositionsbegrænsning. Derfor bør skolen selv overveje hvilke pris- og lønforudsætninger man vil lægge ind i budgettet – og ikke mindst hvilke ”buffere” man vil arbejde med. 

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12