fjern søgeboks

Løn og priser forventes at stige 2,9% fra 2017 til 2018

Der kan forventes en samlet stigning i det generelle løn- og prisindeks fra 2017 til 2018 på 2,9 %.
Af: Peter Højgaard Petersen, Friskolernes Hus
Kategori
Administration
16.08.17

Staten har som grundlag for udarbejdelsen af finanslovforslaget for 2018, foretaget en opdatering af forventningerne til løn- og prisstigninger i det kommende år. Opdateringen, som blev offentliggjort i juni måned, viser at man forventer en samlet stigning i det generelle løn- og prisindeks fra 2017 til 2018 på 2,9 %.

 

Det skal understreges, at der er tale om Finansministeriet skøn – det er naturligvis en god ide at indtænke det, når man arbejder med budgetterne for de kommende år. Men det er også værd at huske, at vi tidligere har oplevet at tallet er blevet justeret midt i finansåret, med den konsekvens at skolernes tilskud er blevet beskåret ved en såkaldt dispositionsbegrænsning. Derfor bør skolen selv overveje hvilke pris- og lønforudsætninger man vil lægge ind i budgettet – og ikke mindst hvilke ”buffere” man vil arbejde med. 

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12