Netværksdag om Udeskole – leg og læring

Torsdag den 6. september afholder DGI en netværksdag, hvor omdrejningspunktet er udeskole, leg, læring og bevægelse i det fri.
Af: Malene Lund Smidt, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer
20.08.18

Dagen byder på workshops, eksperimenterende miniværksteder og oplæg af bl.a. Anne Aagaard Steffensen, som er viceskoleleder på VerdensBørn Grundskole. Skolen blev certificeret DGI Udeskole i 2016 og er én af seks pilotskoler i projektet DGI UDEskole – læring i bevægelse.

Netværksdagen finder sted fra klokken 9-17 på Holmen i København, og prisen for deltagelse er kr. 150,-

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig HER