fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Ny portal om forebyggelse af ekstremisme

Portal med analyser, inspiration og undervisningsmateriale til blandt andet grundskoler skal medvirke til modstandskraft mod radikalisering og ekstremisme.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Pædagogik og skoleliv
31.01.18

Stærke fællesskaber – Forebyggelse af radikalisering og ekstremisme” er en ny portal, som med støtte fra Trygfonden nu er gået i luften på nettet.

Portalen tager fat i mange forskellige temaer indenfor ekstremisme og radikalisering – fx højreekstremisme og kvinder og radikalisering. På portalen kan man finde analyser, viden og inspiration til hvordan man i skoler kan medvirke til at skabe modstandskraft mod radikalisering og voldelig ekstremisme.

Trygfonden har etableret portalen i samarbejde med CERTA Intelligence & Security, som er en privat efterretnings-, analyse- og sikkerhedsvirksomhed, med tidligere chef for PET, Jakob Scharf i spidsen. 

Portalen ”Stærke Fællesskaber”

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12