fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Status på HK-overenskomst: Forhandlingerne fortsætter efter sommerferien

Forhandlingerne om en helt ny overenskomst for administrative medarbejdere har været i gang siden slutningen af 2017 mellem HK og Aftaleenheden. Desværre er det ikke lykkedes at blive færdig med forhandlingerne inden sommerferien.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
27.06.18

Det er især spørgsmålet om, hvilke arbejdsfunktioner og opgavefelter overenskomsten skal dække, som udfordrer forhandlerne. Parterne genoptager drøftelserne efter sommerferien.

For den lukkede gruppe af skoler, der er omfattet af Lilleskolernes overenskomst med HK, betyder det, at de må vente på at blive overført til en ny HK-overenskomst. Der vil dog snarest blive foretaget en lønregulering, gældende fra 1. april 2018, på grundlag af CFU-forliget.

Med henblik på at få denne lønregulering på plads, er der aftalt forhandlingsmøde mellem Dansk Friskoleforening (som varetager arbejdsgiverinteressen i overenskomsten) og HK til afholdelse i begyndelsen af juli måned. En lønregulering, gældende forskoler tilsluttet Lilleskolernes HK-overenskomst, forventes derfor at kunne meldes ud senere i juli eller primo august.

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12