fjern søgeboks

Anden runde af Ny Nordisk Skole er i gang

Informationsmøder forud i Odense og Aalborg
Af: Maren Skotte, Friskolernes Kontor
Kategori
12.09.13

Anden ansøgningsrunde til Ny Nordisk Skole er nu i gang - med ansøgningsfrist den 11. oktober.

Forud er der planlagt to informationsmøder:

  • <link https: www.conferencemanager.dk nynordiskskoleodense tilmelding.html external-link-new-window external link in new>Odense den 16. september
  • <link https: www.conferencemanager.dk nynordiskskoleaalborg tilmelding.html external-link-new-window external link in new>Aalborg den 23. september

<link http: www.nynordiskskole.dk nyheder-og-web-tv ny-nordisk-skole content news external-link-new-window external link in new>Læs mere om Ny Nordisk Skole.

Mere end 300 institutioner er allerede med i Ny Nordisk Skole. Projektet handler blandt andet om at danne netværk på tværs af institutioner, og der er derfor et krav om, at institutionerne finder sammen i netværk af mindst tre institutioner.

Nye ansøgere skal enten:

  • Ansøge i et fælles netværk. Hvert netværk udfylder én ansøgning. Det vil sige, at der udpeges en kontaktperson for netværket, der står for at udfylde ansøgningsskemaet på hjemmesiden.
  • Ansøge om at blive en del af et allerede eksisterende Ny Nordisk Skole-netværk. Nye Ny Nordisk Skole-institutioner har mulighed for at blive koblet på et eksisterende netværk.

<link http: www.nynordiskskole.dk nyheder-og-web-tv ny-nordisk-skole content news media nordisk filer pdf12 external-link-new-window external link in new> Folder om ny nordisk skole

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12