fjern søgeboks

Enighed om statslige overenskomster

Finansminister Bjarne Corydon er i dag nået til enighed med Centralorganisationernes Fællesudvalg (CFU) og AC om nye overenskomster på statens område.
Af: Maren Skotte, Friskolernes Kontor
Kategori
08.02.13

Der er opnået enighed om den generelle lønudvikling i overenskomstperioden, men der er fortsat ikke enighed om lærernes arbejdstid.

<link http: www.fm.dk nyheder pressemeddelelser enighed-om-statslige-overenskomster external-link-new-window external link in new>Se »Enighed om statlige overenskomster« - Finansministeriet (08.02.13)

»Der er tale om et solidt resultat, hvor forhandlerne fra CFU og AC har udvist ansvarlighed i forhold til at nå et samlet resultat, som Danmark har brug for i den nuværende situation«, udtaler Bjarne Corydon.

<link http: www.fm.dk nyheder pressemeddelelser enighed-om-statslige-overenskomster media files ok2013 external-link-new-window external link in new>Læs mere af aftalen

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12