Ny kampagne skal styrke de unges viden om cyber- og informationssikkerhed

De fleste danske børn og unge mener selv, at de har styr på deres færden på nettet. Undersøgelser viser dog, at det ikke nødvendigvis forholder sig således.
Af: Ole Carl Petersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder, Pædagogik og skoleliv
19.11.2018

En ny kampagne fra Undervisningsministeriet har til formål at styrke de unges viden om cyber- og informationssikkerhed, så de unges oplysninger ikke bliver misbrugt.

Kampagnen om it-sikkerhed skal bl.a. oplyse børn og unge om de udfordringer samt risici, der kan være, når man færdes i det digitale landskab.

Læs mere om kampagnen HER

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning.

Dansk Friskoleforening