Undervisningsministeriet har inviteret til temadage om ordblindhed

Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Kurser og arrangementer
19.12.17

Undervisningsministeriet har inviteret til tre temadage om ordblindhed, der udelukkende er målrettet til frie grundskoler.

Temadagene henvender sig til læsevejledere og andre med tilsvarende kompetencer og ledere som arbejder med ordblinde.

På temadagene vil deltagerne få viden om ordblindhed, kendskab til Ordblindetesten og Ordblinderisikotesten, samt få viden om mulighederne for at søge tilskud til hjælpemidler til ordblinde elever og endelige få indblik i vigtige elementer i undervisningen af ordblinde elever.

Tre dage i Odense, Århus og København
Det koster 565 kr. pr. person at deltage i en af de tre dage som afholdes Odense, Århus og København.
Tilmelding til den enkelte dag – se mere her:

Odense, tirsdag den 3. april kl. 09:30-15:30

Aarhus, onsdag den 4. april kl. 09:30-15:30

København, mandag den 16. april kl. 09:30-15:30

Frist for tilmelding er torsdag d. 1. marts 2018.

Eventuelle spørgsmål vedrørende tilmelding skal rettes til Styrelsen for kvalitet og undervisning:
Birgitte Glass, Tlf.: 33 92 57 89, E-mail: birgitte.glass(at)stukuvm.dk.

Spørgsmål vedrørende indhold skal rettes til Kirstine Bygballe Mikkelsen, Tlf.: 33 92 51 22,
E-mail: kirstine.bygballe.mikkelsen(at)stukuvm.dk