fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Vejledning om EU-forordning om beskyttelse af persondata

Vejledningen er udarbejdet af de frie skoleforeninger og indeholder definitioner og guides til skolerne. Denne vejledning er første version, og vil løbende blive opdateret.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
23.06.17

Denne vejledning er skrevet af de frie skoleforeninger med henblik på at støtte de frie grundskoler, efterskoler og gymnasier i at leve op til en EU-Forordning om beskyttelse af persondata.

Vejledningen er dels et opslagsværk med definition af de centrale begreber samt principielle eksempler og fortolkninger på de forskellige krav i forordningen.

Vejledningen indeholder også en konkret anvisning på, hvordan skolen kan tilrettelægge og gennemføre de nødvendige skridt til at sikre overholdelse af forordningen.

Opdateringer efter ferien
På tidspunktet for vejledningens udarbejdelse har Justitsministeriet endnu ikke færdiggjort arbejdet med specifikke vejledninger i fortolkning af forordningens regler på konkrete punkter.

Der vil derfor løbende komme opdateringer til denne vejledning.

Efter sommerferien 2017 forventer skoleforeningerne fx at udbygge vejledningen med eksempler på formuleringer, som skolerne kan tage udgangspunkt i.

Hent vejledning

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12