Persondatamappen - indhold

Samler og giver overblik

I samarbejde med de øvrige skoleforeninger har Dansk Friskoleforening udarbejdet en del materiale vedrørende persondata.

Formålet med denne persondatamappe er at samle materialer og skabe overblik over de processer, en friskole skal igennem i forbindelse med persondataforordningens ikrafttrædelse den 25. maj 2018.

Persondatamappen er et værktøj, som kommer rundt om det meste, men som dog ikke kan besvare alle konkrete problemstillinger. Persondatamappen er generel – skolen kan henad vejen tilpasse den til netop sine behov.

Hent Persondatamappen (word)
Tilbage til 'Persondata' pil

Fysisk ringbind eller digital mappe
Persondatamappen kan oprettes som en fysisk mappe – et ringbind – eller en digital ”mappe”.

Mappen danner grundlag for pligter og krav vedrørende persondata, som skolen skal leve op til; herunder oplysninger overfor elever, medarbejdere og myndigheder.

Her finder du gældende regler og svar på en række gængse spørgsmål vedr. opbevaring, deling og sletning af dokumenter.

Se mere om kravene vedrørende persondataforordningen her.

Ring til Friskolernes Hus
Peter Højgaard Pedersen